Alarmați de rata mare de fugă a psihologilor din Colegiu, am încercat să aflăm dacă și alții, mai experimentați, au astfel de probleme.

Pe site-ul Asociației Psihologilor Americani, unde căutăm după ”fugă membri”, ”evadare membri”, ”membrii își bagă picioarele” și altele asemănătoare, inevitabil ajungem la o rubrică stranie: ”Beneficiile membrilor”. Nu înțelegem sintagma, de aceea vă lăsăm să citiți singuri:

https://www.apa.org/membership/benefits.aspx

 

1bis.png

2.png

3.png

4.png

5.png

 

 

 

Căutând lămuriri în legătură cu aceste practici obscure, am intrat pe site-ul The British Psychological Society și am găsit ceva la fel de bizar:

http://www.bps.org.uk/what-we-do/membership/benefits-belonging/benefits-belonging

 

 

6.png

7.png

8.png

 

 

În fine, ați înțeles ideea… Toți au astfel de apucături ciudate. Dacă mai vreți uitați-vă și la canadieni.

http://www.cpa.ca/membership/membershipbenefitsandservices/

 

Cercetând problema și dezbătând-o cu responsabilitate, am ajuns la concluzia că trebuie să fie simptomele unei afecțiuni molipsitoare, care s-a abătut asupra organizațiilor de psihologi. Să știi că de aceea au fugit ai noștri! S-au temut ca nu cumva să se fi contaminat și Colegiul nostru.

Iute, pe site-ul Colegiului, cu lupa, trei perechi de ochelari și-un microscop de mare precizie, să nu ne scape virusul:

 

9.png

10.png

 

 

Răsuflăm ușurați. Nici urmă! Fraților, puteți să vă întoarceți în Colegiu! E-adevărat că suntem plini de plăți și taxe, dar vă garantăm că n-avem nici un pui de beneficiu!